Bağcılar Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Telefon : (0212) 432 78 15
WEB https://bagcilarram.meb.k12.tr
Adres : Kemalpaşa Mah. Hacı Bektaşi Veli Cad. No1 Bağcılar / İstanbul
VİZYON : Bağcılar Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak, "bütün bireyler öğrenebilir ve öğretilebilir" düşüncesinden hareketle; öğrencilerin temel farklılıklarına ve özelliklerine göre eğitim alabilecekleri, çağın gereklerine uygun okulların açılmasına ve okul, veli, öğretmen işbirliğini en üst noktaya çekecek, önder ve örnek bir kurum olmak.
MİSYON : Biz, değişen dünyada ilgi, yetenek ve değerlerini bilerek, varolan potansiyelini hedefine ulaşmada kullanabilen, problem çözme becerisine sahip, duygu, düşünce davranış bakımından tutarlı, beden, zihin, ruh ve sosyal bakımdan sağlıklı, kendisiyle ve çevresiyle barışık, kendine yetebilen bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :
Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz ilçe merkezine 1.3 km uzaklıkta olup toplu taşıma hizmetleri ile rahatlıkla ulaşılabilecek bir konumdadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :